Επίσκεψη του Θανάση Κατερινόπουλου στο Κ.Ε.Α.



Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Κο Θανάση Κατερινόπουλο στο κέντρο μας. Το θέμα της συζήτησης αφορούσε την παραβατικότητα καθώς ο ίδιος διετέλεσε πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας Αττικής  και υπηρέτησε στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων βίας στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Ο Κος Κατερινόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Ζούμε σε μια εποχή που όλοι αναφέρονται στην καθημερινότητα και τα προβλήματα των πολιτών. Αυτή η καθημερινότητα δεν είναι μόνο η ακρίβεια και η υγεία, αλλά και η ασφάλεια των πολιτών. Όλα αυτά τα προβλήματα, ίσα μεταξύ τους, αντιμετωπίζουν οι πολίτες, πόσο μάλλον στη Δυτική αττική που το έγκλημα οργιάζει και η παραβατικότητα των νέων είναι στα ύψη. Μια κοινωνία προβληματισμένη και ο κόσμος αναρωτιέται που ζούμε και αν υπάρχουν λύσεις. Όταν υπάρχει θέληση, πάντα υπάρχει και λύση. Τα σώματα ασφαλείας πάντα προστατεύουν τη ζωή, την τιμή και την ιδιοκτησία του ανθρώπου, και εγώ δεσμεύομαι από όποια θέση και αν βρίσκομαι να δώσω την ψυχή μου για την ασφάλειά σας"

Ευχαριστούμε  τον Κο Κατερινόπουλο για την επίσκεψή του στο Κέντρο μας. Η παραβατικότητα στην περιοχή μας έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια σε βαθμό επικίνδυνο για την ασφάλεια του πολίτη και  άνθρωποι με πείρα και γνώσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας είναι απαραίτητη με τα σημερινά δεδομένα στον τόπο μας. Ο Κος Κατερινόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ όμως δεν τελειώνει η ζωή μετά τις εκλογές και όπως μας υποσχέθηκε  από όποια θέση και αν βρίσκεται θα αποτελεί ασπίδα για την ασφάλειά μας.

                               


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου