Τραγωδία στη Γένοβα - Φόβοι για δεκάδες νεκρούς





Συναγερμός σήμανε στις Ιταλικές Αρχές το πρωί της Τρίτης, όταν οδογέφυρα η οποία βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο A 10, λίγο έξω από τη Γένοβα κατέρρευσε. Εκείνη την ώρα πάνω στη γέφυρα κινούνταν αρκετά οχήματα με τις Αρχές να κάνουν λόγο για τραγωδία. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia πως είδε «οκτώ ή εννέα» οχήματα πάνω στη γέφυρα την ώρα που αυτή κατέρρεε και έκανε λόγο για «σκηνή από την Αποκάλυψη».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 90 μέτρων γέφυρα Μοράντι. Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης μέχρι στιγμής αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 11 νεκροί και 20 τραυματίες, επισημαίνοντας πως οι τοπικές Αρχές εκφράζουν φόβους πως οι νεκροί θα αυξηθούν.Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa μετέδωσε ότι επιβεβαιώνεται πως από την κατάρρευση υπάρχουν νεκροί.

Η συγκεκριμένη γέφυρα χτίστηκε τη δεκαετία του 1960, βρίσκεται μεταξύ των περιοχών Sampierdarena και Cornigliano, και έχει μήκος πάνω από ένα ένα χιλιόμετρο     
Για «δεκάδες νεκρούς» από την κατάρρευση κάνει λόγο η ιταλική υπηρεσία άμεσης βοήθειας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ADNKRONOS.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου