Τροπολογία για Δήμο Φυλής

 

Μετά από συντονισμένες παρεμβάσεις και αστραπιαίες ενέργειες του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Θανάση Μπούρα, και σε διαρκή συνεργασία με το Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, ψηφίστηκε από την Βουλή τροπολογία, που αφορά σε ορθή ερμηνεία διάταξης του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) η οποία εμπόδιζε την ένταξη μιας παλιάς οφειλής του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων, ύψους 9 εκατ. ευρώ, στη συνολική ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο που έκανε ο Δήμος Φυλής το 2015.
 
Ο κ. Μπούρας κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της παρούσας κοινοβουλευτικής περιόδου και κατά τη συζήτηση στη Βουλή του εν λόγω νομοσχεδίου, ήταν σε άμεση και διαρκή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Φυλής κ. Παππού και την αναπληρώτρια Δημάρχου και Νομική Σύμβουλο του Δήμου Φυλής, κ. Χρυσούλα Κουράση, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους Υπουργούς κατάφερε να περάσει από τη Βουλή η συγκεκριμένη κρίσιμη τροπολογία, που αποτελεί σωτηρία παρέμβαση για την διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων του Δήμου. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπούρας συμβάλλει καθοριστικά και στοχευμένα στην επίλυση ζωτικής σημασίας ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Φυλής.
 
Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε, δημόσια, ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο κος Μπούρας έδειξε, για μια ακόμα φορά, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία για να βοηθήσει τους Δήμους και τους δημότες. Τον ευχαριστώ δημόσια γιατί με την ικανότητα και την εμπειρία του δίνει πάντα λύσεις. Αυτό που με εντυπωσίασε, περισσότερο, είναι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και από τους βουλευτές όλων των κομμάτων. Είναι η τρίτη φορά που ο κος Μπούρας σώζει τον Δήμο Φυλής» Ο κος Παππούς δήλωσε επίσης πως είναι διαχρονικά και πάντα δίπλα στο Θανάση Μπούρα.
 
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας βρίσκεται πάντα εκεί που τον χρειάζεται η εκλογική του Περιφέρεια και χάρη στο κύρος και την εκτίμηση που απολαμβάνει από όλες τις πτέρυγες της Βουλής κάνει το χρέος του, δίνοντας αίσιο τέλος σε πολλά ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Δήμων και των πολιτών και από όποια θέση και αν υπηρετεί στέκεται αρωγός και συμβάλλει τα μέγιστα προς όφελος των συμπολιτών του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου