Εγκαίνια Πολιτικού Γραφείου Δήμου Φυλής

 

Με μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην ιστορία του Δήμου Φυλής άνοιξε, το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου 2023, την προεκλογική του εκστρατεία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας.
Ο κ. Μπούρας, αμέσως μετά τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στους συμπολίτες του που τον τίμησαν με την παρουσία τους.
«Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό του Δήμου και των δημοτών της Φυλής. Κυκλοφορώ κάθε μέρα στα Άνω Λιόσια, στο Ζεφύρι και στη Χασιά. Μιλάω καθημερινά μαζί σας», τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Θανάσης Μπούρας. 
Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο είπε ότι, παρά τα όποια λάθη, το ισοζύγιο είναι θετικό ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι “ποτέ άλλοτε η Πατρίδα μας δεν αντιμετώπισε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσο μεγάλες, διαδοχικές ή και ταυτόχρονες κρίσεις. Μέσα σε μια πρωτόγνωρα δύσκολη τετραετία επιλέξαμε σταθερότητα και πρόοδο. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Mε γνώμονα την πατρίδα και τον πολίτη. Mε όπλα τη σκληρή δουλειά και το αποτέλεσμα.” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούρας.
Μεταξύ άλλων είπε: “Η πολιτική είναι θέμα βιωμένης πείρας. Κουβαλάω πίσω μου μια διαδρομή η οποία με οπλίζει με τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται, όταν καλείσαι να εκπροσωπήσεις τους συμπολίτες σου. Γνωρίζετε καλά τη διαχρονική προσφορά μου στη Δυτική Αττική από όλες τις θέσεις που υπηρέτησα. Με τη δική σας στήριξη και αγάπη, σας εκπροσωπώ δυναμικά τόσο μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και στη Δυτική Αττική.”
Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική. Ανανέωσε το ραντεβού του με τους φίλους του για την κεντρική προεκλογική του ομιλία που έχει προγραμματισθεί για το βράδυ της 8ης Μαΐου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.
Μετά την ομιλία του χαιρέτισε όλους τους παρισταμένους, οι οποίοι του ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και τον βεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου