ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΣΤΑ.ΣΥ και ΑΜΕΑ.: Όλοι μαζί μια αγκαλιά


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ. με θέμα την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων του μετρό στο Σύνταγμα, για την πραγματοποίηση σειράς δράσεων και εκδηλώσεων αλλά και την προβολή και τις δυνατότητες στο τι μπορούν και όχι τι δεν μπορούν να κάνουν τα άτομα που ανήκουν στις ευαίσθητες και ευάλωτες κατηγορίες συμπολιτών μας.
Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων και το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων «Συνεργασία- Δημιουργία» λειτουργούν στη Δυτική Αττική από το 2002. Βασικός στόχος των Φορέων μας είναι η υλοποίηση δράσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης των ΑμεΑ.
Επειδή η εργασία είναι ένα φάρμακο που γιατρεύει όλες τις αδυναμίες και αναπηρίες του κόσμου, θα πρέπει με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση να προβληθεί η εργασία των ατόμων με αναπηρία για να επιβραβεύσει το κοινό τις προσπάθειές τους. Έχουν συγκεντρωθεί πολλές αξιόλογες χειροτεχνίες και δημιουργίες που πρέπει να διατεθούν για να αντικαταστήσουμε τις πρώτες ύλες στα εργαστήριά μας αλλά και να αντιμετωπιστούν τα λειτουργικά των εργαστηρίων γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος αφού δεν επιδοτούμεθα από πουθενά και η εργασία μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.
 Ευχαριστούμε την ΣΤΑ.ΣΥ. που στηρίζει το έργο μας με τον καλύτερο τρόπο. και μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε ανάπηροι, όμως δεν είμαστε ανίκανοι και θέλουμε να προβάλλουμε τις ικανότητές μας για να προκαλέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να ενταχθούν στην μεγάλη προσπάθεια απεγκλωβισμού και συμμετοχής.
 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.Σ.Υ. κ. Γεώργιος Θωμόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών, Υποστηρικτικών Υπηρεσιών κ. Παντελής Σκόνδρας, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας κ. Ευριβιάδης Αντζουλάτος, ο εθελοντής, φίλος και συνεργάτης του Κ.Ε.Α κ. Γιάννης Ορφανίδης και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων κ. Γεώργιος Ρεθυμιωτάκης.   



Ο Διευθύνων Σύμβουλος Γεώργιος Θωμόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΕΑ 
Γεώργιος Ρεθυμιωτάκης και ο Γιάννης Ορφανίδης 


Σε φιλικό κλίμα έγινε η συνάντηση στα γραφεία διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ.


Η χαρά είναι ορατή στα πρόσωπα όλων που μπορούν
 να προσθέσουν ένα λιθαράκι στον αγώνα μας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου