Ακούραστος και ασταμάτητος ο Θανάσης Μπούρας στην προεκλογική του εκστρατεία

 

Συναντήσεις Θανάση Μπούρα σε Φυλή & Μάνδρα
Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Φυλής οργάνωσαν συνάντηση για τον Υπ. Βουλευτή ΝΔ Δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα. Του δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και έθεσαν όλες τους τις δυνάμεις στη διάθεσή του προκειμένου να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κος Μπούρας τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και υπογράμμισε ότι η στήριξή τους του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για μια καλύτερη Δυτική Αττική για όλους. Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα. Τους ευχαρίστησε και για την άψογη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Φυλής και την οποία θα συνεχίσουν και την επομένη των εκλογών.


 

Επίσης, συναντήθηκε με το Σύλλογο των κατοίκων της Νέας Ζωής Μάνδρας προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα τους τα οποία από χρόνια έχει σημαντικά βοηθήσει.

Ο κ. Μπούρας μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα. Τόνισε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην επιχειρηματικότητα, να μειωθεί τη φορολογία και να υπάρξουν κίνητρα για νέες επενδύσεις. Ετσι ώστε να μπει η περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης και να δημιουργηθούν πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας μειώνοντας τη μεγάλη ανεργία. Αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Με επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, και ενδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ θα ενισχυθεί ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς, για να εμπεδωθεί ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας.


Ο κος Μπούρας δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των έργων στο Δήμο Φυλής, την ανάγκη αποκατάστασης της πρώην χωματερής των Ανω Λιοσίων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, την ανάγκη ολοκλήρωσης των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων όλων των περιοχών της Δυτικής Αττικής. Επίσης, δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ όλων των εν εξελίξει έργων αλλά και όσων θα πρέπει να ενταχθούν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου