Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:

 Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: Νέες θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ, προβλέπονται στο σχέδιο που συμφωνήθηκε σε συνάντηση ανάμεσα στον αρμόδιο για την Δημοτική Αστυνομία εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Χατζηγεωργίου και εκπροσώπους Δομών ΑΜΕΑ.Πρόκειται για θέσεις στάθμευσης μπροστά από δημόσια κτίρια, υπηρεσίες, τράπεζες, στο Άλσος, στο Κοιμητήριο κλπ.

Ο ακριβής αριθμός και η χωροθέτηση των θέσεων θα ανακοινωθούν μετά την έγκριση τους από τα αρμόδια όργανα και η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα. Εφόσον χωροθετηθούν οι συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης θα προορίζονται αυστηρά και μόνο για ΑΜΕΑ.Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες οδηγοί πρέπει μην κλείνουν τις ράμπες πρόσβασης των ΑΜΕΑ και ότι η Δημοτική Αστυνομία θα επιβάλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα και ποινές στους παραβάτες.
Η απρόσκοπτη κίνηση των αμαξιδίων, των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, αλλά ακόμη και των γονέων με καροτσάκια, είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα που οφείλουμε να σεβόμαστε.
                                                                                              

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου