Στέλιος Κυμπουρόπουλος - Θανάσης Μπούρας: Ελευσίνα




Μέσα σε όλο αυτό το πολιτικό χάος που επικρατεί λόγων των προεκλογικών εκδηλώσεων των υποψηφίων, υπάρχουν και κάποιες εκδηλώσεις που δεν έχουν μόνο πολιτικό, έχουν και κοινωνικό αντίκτυπο όπως η εκδήλωσης που έκανε ο Θανάσης Μπούρας με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο στην Ελευσίνα. Όλοι οι φορείς της Δυτικής Αττικής και πολλοί επίσημοι όπως δήμαρχοι, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι τύπου και πολλοί άλλοι σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο που καταχειροκρότησε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον Θανάση Μπούρα για την όμορφη εκδήλωση που σκοπό είχε να ενημερώσει τους φορείς για την πορεία και τις παροχές στις ευπαθείς κατηγορίες συμπολιτών μας. 
Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας, ο Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑΜΕΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής (Βαγγέλης Κακοσαίος, Γιώργος Ρεθυμιωτάκης, Μαρία Τουρκοχωρίτη, Μαρία Μαυρομάτη).
Πάρα πολλοί φίλοι του Θανάση Μπούρα τον τίμησαν με την παρουσία τους, άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που για πρώτη φορά διοργανώνεται μια τέτοια εκδήλωση πάνω σε θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους. Οι παρεμβρισκόμενοι έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βουλευτή τους. Ο ίδιος ο Βουλευτής τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η αγάπη και η στήριξή τους, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την Δυτική Αττική.
Μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου καθώς αφορούν τα εθνικά μας ζητήματα, την ποιότητα της Δημοκρατίας, την οικονομία, την αναπτυξιακή διαδικασία, τη δημόσια ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία. Και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα.
Ο κ. Μπούρας επεσήμανε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο κοινωνικής πολιτικής και μίλησε αναλυτικά για το πρόγραμμα της ΝΔ ως προς την κοινωνική αλληλεγγύη, την κοινωνική ασφάλιση και την υγεία. Και είπε ότι τελικός στόχος της ΝΔ για τα ΑΜΕΑ είναι η κοινωνική κινητικότητα, η απρόσκοπτη πρόσβασή τους στην εκπαίδευση, την απασχόληση, την αυτόνομη διαβίωση, την ισότιμη συμμετοχή τους παντού.
Κλείνοντας ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτης στη Δυτική Αττική.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου