Η προεκλογική ομιλία του Θανάση Μπούρα στα Άνω ΛιόσιαΟ Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία του στα Άνω Λιόσια.

Πλήθος κόσμου τον τίμησαν με την παρουσία τους δείχνοντάς του την αγάπη τους και τη στήριξή τους. Ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε ότι η στήριξή τους του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την Δυτική Αττική. Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα.

Ο κ. Μπούρας μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα. Παρουσίασε επιγραμματικά το πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας το οποίο περιλαμβάνει ρεαλιστικές, απολύτως εφαρμόσιμες και κοστολογημένες προτάσεις. Μίλησε για την αναγκαιότητα μιας ισχυρής ανάπτυξης που θα δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες. Για τη μείωση της φορολογίας και την προσέλκυση επενδύσεων που θα οδηγήσει σε νέες θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές. Ο κος Μπούρας τόνισε ότι μια οικονομία που αναπτύσσεται είναι μια οικονομία που εξασφαλίζει περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους. Με δικαιότερη φορολογία που απελευθερώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, ώστε κάθε Έλληνας να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Θα καταργήσουμε αμέσως τον νόμο Παρασκευόπουλου που έχει καταντήσει την πόρτα της φυλακής περιστρεφόμενη πόρτα ξενοδοχείου. Θα καθιερώσουμε την ένστολη αστυνόμευση σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Με επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, και ενδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ και των ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Θα ενισχύσουμε το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς, για να εμπεδωθεί ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας, ιδαίτερα της Δυτικής Αττικής».

Ο κος Μπούρας αναφέρθηκε και σε πολλά από τα σημαντικά έργα σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που φέρουν τη σφραγίδα του είτε ως Νομάρχης Δυτικής Αττικής είτε ως Υφυπουργός.

Ο κος Μπούρας δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση της χωματερής μέσω ΠΔΕ, για τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ όλων των εν εξελίξει έργων αλλά και όσων θα πρέπει να ενταχθούν. Ανέφερε για τον αγώνα που έκανε για να παραμείνει η Εθνική Τράπεζα στο Ζεφύρι ενώ βοήθησε στο να εκδοθεί η ΚΥΑ για την παράταση των εργαζομένων με οκτάμηνα κοινωνικής εργασίας στις κοινωνικές δομές του Δήμου Φυλής.

Κλείνοντας ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου