Θερμή υποδοχή του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από πολίτες της Δυτικής ΑττικήςΓ. Πατούλης:  Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την Αττική που ονειρευόμαστε
«Θα κάνουμε τα πάντα για όλα τα σημεία της Αττικής. Θα βάλουμε σε προτεραιότητα εκείνα που είχαν αμελήσει οι προηγούμενες διοικήσεις. Συνεχίζουμε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την Αττική που ονειρευόμαστε».
Στη σχετική δήλωση προέβη ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής  Γ. Πατούλης με αφορμή τη παρουσία του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Δυτική Αττική.
Ο  Γ. Πατούλης, αφού εξέφρασε τη συγκίνηση του από τη θερμή υποδοχή των πολιτών, επισήμανε ότι ως νέος Περιφερειάρχης θα εργαστεί συστηματικά για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση όλων των περιοχών της Αττικής, ενώ θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων καθώς και στην εφαρμογή προγραμμάτων ενθάρρυνσης του επιχειρείν με κεντρικό στόχο τη μείωση της ενεργείας.  
Στην εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Β5 στο Περιστέρι, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, υποψήφιοι Βουλευτές, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, στελέχη και εθελοντές της Νέας Αρχής, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου