Εκδήλωση της Υποψηφίου Βουλευτή Β’ Αθήνας (Βορείου Τομέα) με το Κίνημα Αλλαγής κας Ρούλας Πατίλη-Ζαρανίκα.


Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στις 7μμ, στο Café Bao Bab (Σάρδεων 1,Ν. Φιλαδέφεια) πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα η εκδήλωση της Υποψηφίου Βουλευτή Β’ Αθήνας (Βορείου Τομέα) με το Κίνημα Αλλαγής κας Ρούλας Πατίλη-Ζαρανίκα.
Ο νεοεκλεγής Δήμαρχος κ. Γιάννης Βούρος προλόγισε την κα Ρούλα Πατίλη-Ζαρανίκα και τόνισε τον διαρκή αγώνα της, τόσο σε επίπεδο κοινωνίας, όσο και σε πολιτικό επίπεδο ως κομματικά μέλη, αμφότεροι, του Κινήματος Αλλαγής. 
Στην εναρκτήρια ομιλία της η Υποψήφια Βουλευτής καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στους τρεις βασικούς στόχους – «σκέψεις και προβληματισμούς της» όπως χαρακτηριστικά είπε- για το Κίνημα Αλλαγής, τον πολιτικό χώρο τον οποίο εκφράζει αλλά και μέσα στον οποίο εκφράζεται και η ίδια, τονίζοντας ότι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σηματοδοτεί την Αλλαγή, την Πρόοδο και την επιστροφή στην Κανονικότητα.

Αλλαγή: Όπως το 1981, το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου άλλαξαν συθέμελα το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας φέρνοντας την Εθνική Συμφιλίωση (αναγνώριση Εθνικής Αντίστασης), την Κοινωνική Δικαιοσύνη, τη Λαϊκή Κυριαρχία, έτσι και στις 7η Ιουλίου, το Κίνημα Αλλαγής με προτάσεις του ριζοσπαστικού Κέντρου του πολιτικού φιλελευθερισμού ως το κατ’εξοχήν κόμμα που εκφράζει την κεντρο-αριστερά στην Ελλάδα, θα συμβάλλει στην αλλαγή του πολιτικού τοπίου.
Πρόοδος: αλλαγή φορολογικού συστήματος για επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα, ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης, κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου που πλήττει τους χαμηλο-συνταξιούχους, προσλήψεις στην Παιδεία και την Υγεία, βασικά αγαθά του Έλληνα, Νόμους για την ασφάλεια του Πολίτη και πίστη στις πολιτικές μας αρχές για συναίνεση στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, σεβασμό στον θεσμό της Δικαιοσύνης που το κύρος της έχει πληγεί από την κυβέρνηση Σύριζα. Πρωτοποριακές ιδέες για τα ΑμεΑ, Δια Βίου Μάθηση ΑμεΑ, Στέγες Υποστηριζόμενες Αυτόνομης Διαβίωσης.
Κανονικότητα: 
Σε ό,τι αφορά θέματα Διαχείρισης Δημοσίου Πλούτου, η Υποψήφια Βουλευτής απαντά: «Εμείς θα είμαστε μαζί, όπως είμαστε εδώ και τόσα χρόνια, σε νομοσχέδια υπέρ της κοινωνικής αλλαγής. Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο του 2018 το δημόσιο χρέος είναι στο 182% του ΑΕΠ, τα μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα έχουν αφαιμάξει την μεσαία τάξη και δεν μπορεί να γίνει κάποια καλυτέρευση ή κάποια πρόοδος. Η δέσμευση της κυβέρνησης Σύριζα με 2,2% των πλεονασμάτων μέχρι το 2060 και για 99 χρόνια η υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου είναι θέματα που βάζουν θηλιά στον λαιμό του ελληνικού λαού. Εμείς, στο Σχέδιο «Ελλάδα», ανατρέπουμε το παραπάνω σκηνικό με προτάσεις ώστε το Κράτος να γυρίσει στην Κανονικότητα.

Η Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθήνας (Βορείου Τομέα) με το Κίνημα Αλλαγής κας Ρουλας Πατίλη-Ζαρανίκα έκλεισε την ομιλία της ευχαριστώντας όλους όσους παραβρέθηκαν και εκδήλωσαν έμπρακτα την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Ακολουθεί η ομιλία της κας Πατίλη:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου