Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προς τους εθελοντές


Αποτέλεσμα εικόνας για νεα αρχη για την αττικη
Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους τους εθελοντές που στήριξαν ενεργά και ουσιαστικά την προσπάθεια του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» απέστειλε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.
 
Στην επιστολή επισημαίνει πως «το  νικηφόρο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 2ας Ιουνίου δικαιώνει τη σκληρή δουλειά αλλά και το όραμα μας,  για μία καλύτερη Αττική, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη. 
Πιο λειτουργική. Μια Περιφέρεια πραγματικά ευρωπαϊκή» και υπογραμμίζει πως «η νίκη είναι νίκη μας,  γιατί όλοι μαζί καταφέραμε να πείσουμε τη μεγάλη  πλειοψηφία των πολιτών πως έχουμε σχέδιο, ρεαλιστικό πρόγραμμα και διάθεση να δουλέψουμε από την πρώτη κιόλας μέρα, για να κάνουμε την Αττική μας, μία περιφέρεια πρότυπο για τους πολίτες της».
 
Ο κ. Πατούλης τους ευχαριστεί θερμά για την στήριξη τους τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Σας υπόσχομαι ότι από την 1ηΣεπτεμβρίου ξεκινά ένα νέο,  ακόμα πιο δημιουργικό ταξίδι, στο οποίο θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί.
Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική.
Δύναμη μας είναι η ενότητα μας . 
Ενωμένοι κερδίσαμε.
Ενωμένοι Συνεχίζουμε».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου