Δελτίο Τύπου σχετικά με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων

Κατασκευή νέου κτιρίου για τη στέγαση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων προωθείται μετά από συνάντηση Ευ. Λιάκου -Σπ. Κορώση με τη Διοίκηση του Οργανισμού Κτιριακών Υποδομών
 
 Συνάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου Ιωάννη Χαρωνίτη και του Γενικού Διευθυντή Έργων της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές» (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.), του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μεγαρέων Σπύρο Κορώση και του Ευάγγελου Λιάκου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, έπειτα από πρωτοβουλία του βουλευτή Δυτικής Αττικής Ευάγγελου Λιάκου.
Μετά το πρόβλημα ακαταλληλότητας του κτιρίου, αναζητήθηκε λύση για το κτιριακό ζήτημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων.
Στη συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας που χειρίζεται τα θέματα σχολικών κτιρίων, ο βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος και ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων Σπύρος Κορώσης πρότειναν ως την καλύτερη λύση την κατεδάφιση και την κατασκευή ενός νέου κτιρίου, από την αρχή, αντί των εργασιών ανακατασκευής του παλιού κτιρίου.
Η Διοίκηση της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές» συμφώνησε σε αυτές τις προτάσεις και δεσμεύτηκε να προχωρήσει τις διαδικασίες για μελέτη κατασκευής νέου κτιρίου 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων άμεσα, εντός του 2019, ώστε να προχωρήσει η ένταξη και η χρηματοδότηση του έργου κατασκευής νέου 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.
Ο βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος σχετικά δήλωσε: «Για εμάς  η βέλτιστη λύση για την στέγαση των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, είναι η κατασκευή ενός νέου και ασφαλούς κτιρίου. Αυτό προτείναμε σήμερα και αυτό τελικά πετύχαμε. Η δημόσια παιδεία και οι υποδομές της στη Δυτική Αττική αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου