Καταγγελία επιβάτη του ΟΑΣΘ: Οδηγός άφησε άνθρωπο με πατερίτσα να κρέμεται από το όχημα και έβαλε μπρος

Ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει επιβάτης σε δημόσια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook.
Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα σε λεωφορείο της γραμμής 33, στη στάση Αριστοτέλους. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός δεν περίμενε να κατέβει επιβάτης με πατερίτσα και ξεκίνησε το όχημα, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να εγκλωβιστεί «μισός μέσα και μισός έξω από την πόρτα». Το λεωφορείο σταμάτησε μετά από παρέμβαση των υπολοίπων επιβατών, προς τους οποίους φέρθηκε αγενώς ο οδηγός.
Αναλυτικά η καταγγελία: "Γραμμή 33.Χθες βράδυ. Ένας πολύ βιαστικός και αγενέστατος οδηγός της γραμμής. Στη στάση Αριστοτέλους (Τσιμισκή) ανοίγει τις πόρτες για τους επιβάτες , ένας κύριος με πατερίτσα , ο τελευταίος που θα αποβιβαζόταν μένει πραγματικά κολλημένος ο μίσος μέσα και ο μίσος έξω από την πόρτα ενώ το λεωφορείο συνεχίζει την πορεία του.Το λεωφορείο σταματά διαγώνια, μετά από φωνές των περαστικών , των επιβατών και του θύματος. Η πόρτα ανοίγει και ο άνθρωπος πέφτει και πιάνεται από το χερούλι (όπως βλέπουμε στη φωτογραφία) , συγγνώμη δε ζητήθηκε ο κατέβηκε και ο οδηγός τραμπουκίζοντας μπήκε στο λεωφορείο και έκλεισε την μπροστινή , ενώ ένας εκ των πολλών περαστικών θέλοντας να τον επιπλήξει για την συμπεριφορά του χτυπούσε την πόρτα και μπήκε μπροστά για να ανακόψει την πορεία του λεωφορείου που ξεκίνησε να τον πατήσει (πιθανό να πήρε πινακίδες). Ο κάφρος οδηγός πάτησε μια γκαζιά και συνέχισε το δρομολόγιο σαν να μη συνέβη τίποτα. Ανθρώπους κουβαλάτε , οφείλετε να είστε υπεύθυνοι , οι καθρέφτες για αυτό δημιουργήθηκαν , έλεος κάπου."

Πηγή: topontiki.gr

Ο ΟΑΣΘ δεν έχει λάβει θέση απέναντι στην καταγγελία, οπότε και αναμένουμε κάποια επίσημη αντίδραση ή διάψευση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου