Σε εκδήλωση με επίκεντρο τις αναπτυξιακές προοπτικές της Δυτικής Αττικής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης


Σε εκδήλωση με  επίκεντρο τις αναπτυξιακές προοπτικές της Δυτικής Αττικής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Γ. Πατούλης: « Θα καταρτίσουμε ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα συνολικά για τη Δυτική Αττική προκειμένου να επιτευχθεί το στοίχημα της ισότιμης ανάπτυξης όλων των Δήμων της Περιφέρειας»
Την ανάγκη επιτάχυνσης της υλοποίησης κρίσιμων υποδομών και διαμόρφωσης ενός στρατηγικού σχεδιασμού με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτικής Αττικής, υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο Περιστέρι.
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Ι. Τόλης αλλά και στην επίσκεψη του κ. Πατούλη σε καταστήματα του Περιστερίου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δ.Καλογερόπουλος, το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ-Δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Αγγελόπουλος, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ  Μ. Γιακουμάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δ. Μαραβέλιας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μ. Καραθάνος, o Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Περιστερίου Λ. Καλαμοτουσάκης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Περιστερίου Π. Λύκος, Α.Σατυρούλιας, Τ.Θεοδωράκος, Β. Μπέτσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Περιστερίου Β. Λώλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Παναγιωτόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Τ. Καλλιάφας, Π. Κορογιάννη, Ο. Σαγιάκου,  υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»  και πλήθος κόσμου.Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης επισήμανε τη σημασία αγαστής συμπόρευσης του Α’ και του Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης για την ισότιμη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής και εστίασε στην άμεση και ριζική αντιμετώπιση με στρατηγική και σχέδιο κρίσιμων ζητημάτων για τις τοπικές κοινωνίες όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και η διευθέτηση των όμβριων υδάτων.
«Τελειώνουμε με το χθες που κράτησε την Αττική πίσω όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:
« Στο επίκεντρο του προγράμματος και της στρατηγικής μας είναι ο πολίτης και η βελτίωση της καθημερινότητας του. Σε αυτό το πλαίσιο  μακριά από δημαγωγίες, λαϊκισμούς και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, οι δύο βαθμοί Αυτοδιοίκησης θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε και θα το κάνουμε πράξη».
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Περιστέρι ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί καταστήματα της πόλης και να συνομιλήσει με κατοίκους, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου