Δήμος Φυλής: Πες το κι έγινε


Διαδικτυακή πλατφόρμα για προτάσεις από τους δημότες, δημιούργησε ο Δήμος Φυλής

Τις ιδέες, δράσεις και προτάσεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, την ανάπτυξη της πόλης μας και τη βέλτιστη λειτουργία του Δήμου μπορούν πλέον να προτείνουν οι δημότες, συμμετέχοντας ενεργά στο σχεδιασμό των δράσεων του Δήμου Φυλής. 
Για την καταγραφή των ιδεών και προτάσεων τέθηκε σε λειτουργία ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο, μία διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι δημότες μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις. 
Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη μέσω του site του Δήμου Φυλής (https://fyli.gr, στην ενότητα Ψηφιακές Υπηρεσίες επιλέγετε Συνδιαμορφώνω) ή απευθείας στο σύνδεσμο https://syndimiourgoume.fyli.gr/
Ο δημότης ή συλλογικός φορέας μπορεί να προτείνει μία δράση που πιστεύει ότι χρειάζονται οι δημότες και ο Δήμος. Οι δημότες επιλέγουν και ψηφίζουν τη δράση που επιθυμούν να υλοποιηθεί και δηλώνουν αν επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά για την υλοποίησή της. Κάθε μήνα, η ιδέα που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε ψήφους και εθελοντισμό, θα αναδεικνύεται σε «Ιδέα του μήνα» και ο Δήμος θα αναλαμβάνει να μελετήσει την υλοποίησή της. 
Μέσω της πλατφόρμας οι δημότες θα μπορούν να δουν όλες τις ιδέες που προτείνονται, καθώς και όλες τις δράσεις που υλοποιούνται ή προτάθηκαν και υλοποιήθηκαν στο παρελθόν. 
Με τον τρόπο αυτό ενθαρρύνονται οι δημότες να συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό ενός στρατηγικού σχεδίου για τα έργα και τις δράσεις του Δήμου Φυλής την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2019 – 2023. 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του: «Τις καλύτερες ιδέες για τη πόλη μας τις έχουν οι ίδιοι οι δημότες. Προτείνετε τις καλύτερες ιδέες για τον Δήμο Φυλής! Εάν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορούμε να το κάνουμε!».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου