Ανέλαβαν υπηρεσία στο Δήμο οι εργαζόμενοι του ΞένιουΜε την υπογραφή των σχετικών πρωτοκόλλων εγκατάστασης και ανάληψης καθηκόντων, ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, η μεταφορά των 45 εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων (ΞΕΝΙΟΣ) στο Δήμο Φυλής.
Με τη μεταφορά των εργαζομένων, έγινε πράξη, ακόμα μια δέσμευση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, επί της Δημαρχίας του οποίου έχει τακτοποιηθεί το σύνολο των εργαζομένων των Δημοτικών Επιχειρήσεων, αλλά και των διαγωνιστικών διαδικασιών που είχε προκηρύξει ο πρώην Δήμος Άνω Λιοσίων.
Καλωσορίζοντας τους εργαζομένους ο Δήμαρχος Φυλής τόνισε ότι ικανοποιήθηκε ένα δίκαιο αίτημα τους, που εκκρεμούσε από το 2012, οπότε λύθηκε και τέθηκε σε εκκαθάριση ο ΞΕΝΙΟΣ.
Κάνοντας μια μικρή ιστορική αναδρομή ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, έθεσε το θέμα στο Υπουργείο Εσωτερικών κι ότι τελικά διευθετήθηκε, χάρη στην ευαισθησία των Υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή και Πάνου Σκουρλέτη, οι οποίοι, μετά από πρόταση του Δήμου Φυλής, κατέθεσαν στη Βουλή των Ελλήνων τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το νομικό επιτελείο των δύο Υπουργών και συγκεκριμένα τους Στάθη Πανταζή και Σέργιο Σερμπέτη, αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους Φυλής που ψήφισαν υπέρ της μεταφοράς των εργαζομένων.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη συμβολή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλου, χωρίς την οποία, όπως είπε, δεν θα είχε γίνει πράξη η μεταφορά τους. Ευχαριστίες εξέφρασε και στη Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Έφη Κοντούλα, που έφερε σε πέρας, τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες.
Κι έκλεισε τη σύντομη ομιλία του καλώντας τους εργαζομένους να αφοσιωθούν στη δουλειά τους που είναι η εξυπηρέτηση του δημότη, “αφήνοντας πίσω όλα τα άλλα και μαζί με αυτά και κάποιες προβλέψεις ότι ο Παππούς κοροϊδεύει και δεν πρόκειται να τους μεταφέρει”.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου