ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες όλοι στη μάχη για την επιτυχία του συλλαλητηρίου την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 6.30 μ.μ. ενάντια στις νέες περικοπές σε θεραπείες, φάρμακα, επιδόματα και συντάξεις, στα σχέδια της παραπέρα διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της Ειδικής Αγωγής.
Δεν τσιμπάμε στα παραμύθια της κυβέρνησης για την ανάπτυξη που έρχεται, δεν «πατάμε τη μπανανόφλουδα» ότι δώσανε λύση με την αναβολή για τρεις μήνες της υποχρεωτικότητας της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Η ανάπτυξή τους είναι για την στήριξη της κερδοφορίας των μεγαλοεπιχειρηματιών. Αυτό μετράνε ως ανάπτυξη! Αυτή τους η ανάπτυξη τρέφεται από τη μείωση των δαπανών για την Πρόνοια κατά 900 εκ. ευρώ, από τη μείωση των δαπανών του ΕΟΠΥΥ για την Ειδική Αγωγή από 110 εκ. ευρώ σε 65 εκ., από τη μείωση σε 10.000 των παιδιών που πηγαίνουν στα δημόσια ειδικά σχολεία από 20.000, που πήγαιναν πριν λίγα χρόνια.
Μπορεί ν’ ανέβαλαν για τρεις μήνες την υποχρεωτικότητα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, όμως οι περικοπές για τις θεραπείες παραμένουν. Αυτό το διάστημα χιλιάδες γονείς θα αποζημιωθούν λιγότερες θεραπείες και πολλοί άλλοι καθόλου, ενώ χιλιάδες παιδιά σταματούν τις θεραπείες τους ή θα τις σταματήσουν, γιατί οι γονείς τους δεν μπορούν άλλο να πληρώνουν. Όμως και αυτά που κάλυπτε τότε ο ΕΟΠΥΥ ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που είχαν ανάγκη τα παιδιά τους.
Γι’ αυτό διαλύουν και τα τμήματα ένταξης, γι’ αυτό σταμάτησαν και τα ΚΕΔΔΥ. Να ξεφορτωθεί το Κράτος το κόστος, γιατί έτσι μετράνε τους ανάπηρους και τα παιδιά μας, για να μας κάνουν πελάτες στις επιχειρήσεις τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Στο μαύρο μέτωπο των κομμάτων που αποθεώνουν την επιχειρηματικότητα και την ΕΕ είτε είναι στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση και των διεφθαρμένων, συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών, ΕΣΑμεΑ, ΠΟΣΓΚΑμεΑ, αλλά και ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, αντιτάσσουμε την καλά οργανωμένη, οργισμένη αγωνιστική μας απάντηση.
Αλήθεια είδατε όλους αυτούς που «ξεκατινιάζονται» κάθε μέρα να βγάλουν μια ανακοίνωση για αυτά που εμείς βιώνουμε και για τις νέες περικοπές; Αλλά τι ανακοίνωση να βγάλουν όταν αυτά τα κόμματα ψήφισαν και με τα δύο χέρια το 3ο Μνημόνιο (222 ψήφους); Αλλά και τι να πουν οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές της ΕΣΑμεΑ και όχι μόνο όταν είναι «μπουκωμένοι» από τα εκ. ευρώ των επιδοτήσεων και υμνολογούν κάθε μέρα την επιχειρηματικότητα και την ΕΕ;

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!

Αξιοποιούμε τις τελευταίες 48 ώρες μέχρι την κινητοποίηση για την όσο πιο πλατιά ενημέρωση, την αντιμετώπιση της απογοήτευσης και της απόγνωσης, για να εμπνεύσουμε την πίστη στον συλλογικό αγώνα, να οργανώσουμε τη μαζική κάθοδο στο συλλαλητήριο της Πέμπτης.
Περιφρουρούμε με την παρουσία μας τα κέντρα Ειδικής Αγωγής, την απόφαση για απεργία των εργαζόμενων μέσα από το ταξικό τους σωματείο, το ΣΕΜΙΣΕΑ. Ραντεβού στις προσυγκεντρώσεις στις 5 μ.μ. για τον Πειραιά στον ηλεκτρικό, στις 5.30 μ.μ. στο σταθμό της Ν. Ιωνίας για τα Βόρεια, στα μετρό του Αιγάλεω και του Άγιου Αντώνη για τα Δυτικά, στο μετρό της Δάφνης για τα Νότια Προάστια.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ»! ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ!

Η γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου