Εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας ΟΝΝΕΔ στον Ασπρόπυργο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση για τις ευρωεκλογές της Πολιτικής Ακαδημίας ΟΝΝΕΔ στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου. Ο Ευάγγελος Λιάκος, γιος του Γιώργου Λιάκου, πρώην Δήμαρχου Ασπροπύργου, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά της πολιτικής, με οράματα, πίστη και δύναμη για ότι κάνει, ήταν στην πρώτη γραμμή και υποδέχτηκε όλο τον κόσμο χωρίς να ξεχωρίζει τους πολιτικούς από τους πολίτες. 

Δελτίο τύπου
Δυνατό μήνυμα νίκης στις Ευρωεκλογές για την Νέα Δημοκρατία 
Εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου
Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κώστας Δέρβος, Ευάγγελος Λιάκος μίλησαν για το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ την Τρίτη 16 Απριλίου όπου μίλησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κώστας Δέρβος και ο Διευθυντής της Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ Ευάγγελος Λιάκος. 
Στην εκδήλωση υπό τον τίτλο «Δύο γενιές, ένα όραμα: Η Ενωμένη Ευρώπη» ανέλυσαν το όραμα που ενώνει διαφορετικές γενιές και όλους τους Έλληνες, την Ενωμένη Ευρώπη και τις ευρωεκλογές για μια κοινωνία ευημερίας και αξιοκρατίας με ισχυρή Νέα Δημοκρατία.
Καθώς τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Διευθυντής της Πολιτικής Ακαδημίας ΟΝΝΕΔ Ευάγγελος Λιάκος μίλησε με μηνύματα ενότητας της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάγκη συνεργασίας του «παλιού» και του «νέου», χωρίς «ταμπέλες» αλλά με ουσιαστικό δημοκρατικό διάλογο, με αξίες που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, την ελευθερία και την αλληλεγγύη, ώστε να βγει η χώρα μας από τη δίνη της οικονομικής κρίσης και του λαϊκισμού. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Αμυράς.

Ο σημερινός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Δέρβος τόνισε την ανάγκη για συμμετοχή στις εκλογές, ιδιαίτερα από τους νέους, όπου σημειώνονται τα υψηλότερα ποσοστά αποχής.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ως έμπειρος και «μπαρουτοκαπνισμένος» των πολιτικών μαχών, αναφέρθηκε στις εκλογικές μάχες που έχει δώσει διαχρονικά η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας,  μιλώντας με αλήθεια στον ελληνικό λαό. «Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική δύναμη, που εγγυάται την ασφαλή πορεία της χώρας, χωρίς πειραματισμούς, μέσα στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια».
Η εκδήλωση με την παρουσία και τη δυναμική του κόσμου έδειξε ξεκάθαρα μηνύματα συσπείρωσης και νίκης για την Νέα Δημοκρατία. 
«Η Νέα Δημοκρατία είναι περισσότερο ενωμένη από ποτέ. Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για τη συσπείρωση και την νίκη. Αξίζουμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλοι μαζί θα το αποδείξουμε στην κάλπη της 26ης Μαΐου».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου