Ανοιξιάτικος ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Καλός σε γενικές γραμμές προβλέπεται ο καιρός για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, με την ΕΜΥ να προβλέπει ωστόσο αισθητή επιδείνωση από σήμερα Τετάρτη, η οποία θα διατηρηθεί μέχρι και το Σαββάτο, όπου σταδιακά θα υπάρξει βελτίωση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, από σήμερα θα κάνει την εμφάνισή της μια νέα ισχυρή ψυχρή μεταβολή που θα μας θυμίσει χειμώνα με βροχές, καταιγίδες, απότομη πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά.
Ωστόσο από το Σάββατο ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά με παροδικές νεφώσεις και ανήμερα της 25ης Μαρτίου προβλέπεται γενικές γραμμές αίθριος.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ μέχρι την 25η Μαρτίου:

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη και σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα νότια.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019- Εθνική εορτή

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και νότια με τοπικές βροχές στα δυτικά και τη νότια νησιωτική χώρα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου