Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητιατρικής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης


Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητιατρικής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Γ. Πατούλης: «Η Ελλάδα διαθέτει ένα αξιόλογο επιστημονικό προσωπικό και οφείλουμε όλοι να το στηρίξουμε για να σταματήσει η «αιμορραγία» του αξιόμαχου δυναμικού μας στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι η Αττική να γίνει το εφαλτήριο για πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση»
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην έναρξη εργασιών του  3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αθλητιατρικής  που διοργάνωσε η Αθλητιατρική Εταιρεία (ΑΘΛΕΤΙΑ) στην Αίγλη Ζαππείου κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Ορθοπαιδικού Ιατρού-Ειδικού Αθλητίατρου Ξ. Ρούσση.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου απονεμήθηκε βραβείο στον αθλητίατρο Αργύρη Μήτσου για την πολύχρονη προσφορά του.
Στο Συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε νεότερες θεωρίες και πρακτικές πάνω στην επιστήμη της αθλητιατρικής και παρουσίασαν συμπεράσματα του ερευνητικού τους έργου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:
« Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε συναδέλφους και τόσο σημαντικούς επιστήμονες οι οποίοι έχουν επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της αθλητιατρικής και έχουν προσφέρει πολλά. Η Αθλητιατρική επιστήμη έχει πραγματοποιήσει τεράστια άλματα σε όλους τους τομείς και αποτελεί μία ειδικότητα με τεράστιες προοπτικές.
Η Ελλάδα διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο επιστημονικό προσωπικό και οφείλουμε όλοι να το στηρίξουμε έμπρακτα προκειμένου να σταματήσει η «αιμορραγία» του αξιόμαχου δυναμικού μας στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι η Αττική, η μεγαλύτερη μητροπολιτική Περιφέρεια της χώρας να γίνει το εφαλτήριο για πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Τοπική εκδήλωση Αγ. Παρασκευής
Ακολούθως ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τοπικοί φορείς στην Αγία Παρασκευή όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ευχήθηκε το 2019 να είναι μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά και τόνισε:
« Στόχος μας είναι να κάνουμε μία επανεκκίνηση της Αττικής, απελευθερώνοντας τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, στηρίζοντας το επιχειρείν και ενισχύοντας πρωτοβουλίες με αναπτυξιακό πρόσημο. Διεκδικούμε την αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων από το συγκεντρωτικό κράτος προκειμένου να ξαναδώσουμε «οξυγόνο» στις τοπικές μας κοινωνίες».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου