Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Μητέρα έπεσε από τον 5ο όροφο μαζί με το παιδί της - Νεκροί και οι δύο



Ασύλληπτη τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας - Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια περαστικών το απόγευμα της Τρίτης (19/3) στην περιοχή του Νέου Κόσμου, όταν μία γυναίκα και το μωρό της έπεσαν μαζί από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 16:30 περίπου το απόγευμα στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη. 

Οι πληροφορίες από τους περίοικους προκαλούν ανατριχίλα. Η 35χρονη μητέρα φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και κάτω από αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους πέταξε το μικρό «αγγελούδι» στο κενό.
Στη συνέχεια, ανέβηκε στα κάγκελα και έπεσε και η ίδια από τον πέμπτο όροφο, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων γειτόνων και περαστικών.
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αστυνομία και ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ωστόσο, για την 35χρονη ήταν ήδη αργά... είχε βρει ακαριαίο θάνατο με την πτώση της στο κενό.
Το 4 ετών κοριτσάκι, σύμφωνα με τους γείτονες, ανέπνεε ακόμα, με τους διασώστες να επιχειρούν επί τόπου να του κάνουν ανάνηψη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ το «αγγελούδι» κατέληξε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα που εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό ο πατέρας της οικογένειας είχε μόλις βγει από το σπίτι. Ο ίδιος έχει οδηγηθεί στο Τμήμα για να του πάρουν κατάθεση.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι κάτω από τους οποίους βρέθηκαν στο κενό, με τις πληροφορίες εντούτοις να κάνουν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα της 35χρονης μητέρας.

Νεκρό το 4χρονο κορίτσι – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» διακομίσθηκε χωρίς σφυγμό, το κοριτσάκι το οποίο φέρεται να έριξε η μητέρα του στο κενό, πριν πέσει και η ίδια από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, το «κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α "Π. & Α. Κυριακού" στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου