Σοβαρό εργατικό ατύχημα με υπάλληλο Καθαριότητας του Δήμου Περάματος


Σοβαρό εργατικό ατύχημα με υπάλληλο Καθαριότητας του Δήμου Περάματος, το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του epoli.gr.
Ειδικότερα, η εργάτρια Καθαριότητας αορίστου χρόνου επέβαινε σε απορριμματοφόρο κατά τη διαδικασία αποκομιδής απορριμμάτων.
Στο Σχιστό - πλησίον του hot spot - και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες - οι συνάδελφοί της αναφέρουν πως πιο πιθανά λιποθύμησε - η άτυχη γυναίκα έπεσε από το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.
Άμεσα οι συνάδελφοι της προσέτρεξαν σ’ αυτή, κοιτάζοντας αρχικά την κατάστασή της και στη συνέχεια καλώντας ασθενοφόρο.
Η εργάτρια Καθαριότητας διεκομήσθη στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.
Εκεί ξεκίνησε μία σειρά εξετάσεων, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr διαπιστώθηκε αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Υπήρξε άμεση αντιμετώπιση, με τους γιατρούς να θέτουν σε άμεση προτεραιότητα τον περιορισμό και κυριότερα τη μη επέκταση του αιματώματος - από τη στιγμή  που αυτό παρατηρήθηκε στο ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο του ανθρωπίνου σώματος, το κεφάλι.
Σήμερα, οι γιατροί θα συνεχίσουν την υποβολή εξετάσεων στην δημοτική υπάλληλο, εξετάσεις που θα καθορίσουν - παρουσιάζοντας την κλινική της εικόνα μετά το κλείσιμο του πρώτου 24ωρου από το ατύχημα - τόσο τη σοβαρότητα του ατυχήματος, όσο και την αντιμετώπιση - θεραπεία που θα ακολουθηθεί.
Στα άξια αναφοράς, το άμεσο ενδιαφέρον του Δημάρχου της πόλης, Γιάννη Λαγουδάκη, αλλά και συναδέλφων της, που πρόστρεξαν σ' αυτή, από τις πρώτες ώρες του ατυχήματος, στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου