Συγκλονίζει η αυτοκτονία μαθητή στη Σητεία: «Δεν μπορώ να ζω χωρίς την…»

απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στην Κρήτη το τραγικό τέλος που επέλεξε να βάλει στη ζωή του ένας μαθητής Λυκείου, από τη Σκόπη του Δήμου Σητείας. Ο 17χρονος Μάνος, ο οποίος αυτοκτόνησε με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, δεν μπόρεσε να αντέξει την ερωτική απογοήτευση και τον χωρισμό του από την κοπέλα του.
Ο μαθητής της Β’ Λυκείου, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με μια συνομήλική του κοπέλα. Όταν αυτή του ζήτησε να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, ο Μάνος έπεσε σε κατάθλιψη.
Το μεσημέρι της Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι του και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό, χωρίς κανείς να μπορέσει να τον σταματήσει. Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένο, άρχισε να φωνάζει μάταια στον γιο του για να του ανοίξει. Ωστόσο ο Μάνος είχε ήδη αυτοκτονήσει.
Οι γονείς του Μάνου και ο αδελφός του κατέρρευσαν αντικρίζοντας το πτώμα του παιδιού τους, ουρλιάζοντας  «Γιατί Θεέ μου». Στο σημείωμα που άφησε ο ίδιος ο γιός τους ξεκινούσε λέγοντας: «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος απευθυνόταν στους γονείς τους και τους ζητούσε να «να περνούν καλά». Μάλιστα άφηνε μήνυμα και στην πρώην κοπέλα του, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου